top of page
DSC00278-Edit_edited_edited.jpg

Tréningek

"Olyat még nem láttam, hogy egy önismereti tréningről valaki úgy jött volna ki, hogy "úristen, minek vagyok én a Földön, nálam gonoszabb embert még nem hordott a hátán! Hát, én egy két lábon járó szörnyeteg vagyok. Csodálom, hogy elvisel egyáltalán a környezetem". Ilyen nincs. Ide nem tud jutni egy előadás vagy egy tréning - csak oda, hogy rájöjjek, miért vagyok szép, erős és jó."


Nagyra becsült Mérő László szavait az én tapasztalataim is alátámasztják. Egy hősnő képző tréningről úgy még nem távozott senki, hogy ne érezte volna magában a pezsgést, az erőt, a gondolat tiszta átható erejét. Egy ajándék csomagot, amely benne tovább él és új irányba tereli a hétköznapok mókuskerekét. 

Kipróbálod? Válaszd ki a hozzád leginkátt illő tréinget. 

Ez egy különleges hely, izgalmas témákkal

témák

Mondd ki! -
párkapcsolat kommunikációt fejelsztő tréning

​Minden nő úgy megy férjhez, hogy tikton reméli boldogan élnek, míg meg nem hallnak. Azonban, az évek során valami megváltozik. Már nem értik meg egymást a párok fél szavakból és a mindennapi mókuskerék lassan a még pislákoló lángot is eloltja. 

 

A párok végül elmagányosodnak és egymás mellett élik életüket. 


De nem kell ennek így lennie. 

cloud-hidden-dilemma-depression-bliss.jpg
woman-praying-free-birds-nature-sunset-background.jpg

A tréning célja, hogy megtanuld kimondani magabiztosabban a szabad véleményedet úgy, hogy közben nem bántasz meg vele másokat.

​A tréning során olyan eszköztárat kapsz a kezedbe, amellyel hatékonyabban kifejezheted önmagadat úgy, hogy  közben nem bántasz meg másokat.

A tréning bátorságot ad, hogy ki tudd magad úgy fejezni, amire titkon vágytál, amikor visszajátszottad fejedben a konfliktusokat. 

Tovább a személyes konzultációkra...

Tovább a csoportos konzultációkra...

bottom of page