top of page
DSC00264-Edit.JPG

Dániel Erika vagyok közgazdász, rendszerszemléletű, megoldásorientált, intuitív (business és life) coach, tréner.

Célom, hogy megtaláljam a problémáitól a megoldásig a legrövidebb utat.

Miért pont hős(nő) coaching?

Minden emberben ott szunnyad a saját életének hőse. Nem a szenvedős, gyötrődős, hanem aki saját szerencséjének a kovácsa. Aki nem levegőbe beszél, hanem pontosan kimondja, amire gondol és ezt mások el is fogadják. Aki, megértő, empatikus és csupaszív, elég jó barát, feleség, anya és kolléga. Azonban olykor ő is elakad, mint minden hős, mert neki is vannak átláthatatlan problémái. Ekkor behív magához egy segítőt, aki objektív módon rávilágít a problémájának megoldására.

Hogyan tudlak támogatni?

Több, mint 15 éve foglalkozom multinacionális környezetben személyek fejlesztésével. Fejlett kommunikációs készségemmel, a megoldások keresésével, és a kretív ötleteimmel, egészen újszerű és szokatlan folyamatokon vezetlek végig. Így jöhet bármilyen kihívás, meggyőződésem, hogy hatékonyan eljutunk a kitűzött célig. 

Mit várhatsz még tőlem?

Proaktív hozzáállást, pozitív személetet, humort és törődést. Nem hagylak benne olyan helyzetben, ami kényelmetlen, kellemetlen. Nem vájkálok feleslegesen, csak ha szükséges a jövőbeli célhoz, akkor térünk ki a múltra. Nem adok tanácsot, csak, ha megengeded. Nem értek olyan témát, ami nem rám tartozik. Csak azzal foglalkozunk, ami a témád megoldásához kell.

Az én sorsom

Ha egy kicsit többet akarszt rólam tudni és van időd olvasni

Miskolci lányként nőtem fel, két bátyám után nem várt kislányként. Talán éppen ezért mindig kilógtam a sorból és a magam útját jártam. 

Az utam tele volt próbatételekkel, amelyek teljesítéséhez korán elsajátítottam az empátia képességét és az emberek felé nyílt, őszinte érdeklődést. 

 

Első emlékeim is ezekhez a képességekhez kötődnek. A keresztanyám, nagy hatással volt rám. Szinte második anyámként állt mellettem, védelmezett és tiszta szívvel szeretett. Hozzá kötődik, ahogy a sparhert melege és a friss pogácsa illata mellett figyeltem, ahogy kommunikál a barátnőivel. Őszinte, odaadó figyelemmel beszélget, bátorítással és pozitív megerősítéssel támogatta őket. 

 

Sajnos nem sokáig tudtam élvezni a társaságát, mert korán elveszítettem, azonban a hatása belém égett.

 

Az utam sokszor elágazott, elakadt, azonban mindig tanított. Megmutatta, hogy hallgassak a női ösztöneimre, merjek kísérletezni és bátran haladjak az utamon. 

A szakközépiskola után egyenes út vezetett volna az egyetemre, ha nem jött volna egy kanyar. Ami elindított a folyamatos tapasztalatgyűjtés és kísérletezések útján.

Miközben levelezőn végeztem az egyetemet, kiléptem a munka frontjára is. Így voltam telefonoperátor, ahol az emberi hangok világát tanulhattam meg.

Termékkóstoltatóként pedig az emberi viselkedést vizsgálhattam közelről, a nonverbális jelek égtek belém. Ezt követően pedig az igazság és bűn feltérképezésére indultam a Miskolci Bíróságon tisztviselőként.

 

Ez a munka nagy tudású szakismeretet követelt, és cserébe biztonságos kényelmet adott. Azonban nem hallgattatta el a bennem élő kalandokat kereső hősnőm hangját.

 

Az álmaim azt mutatták, hogy változtatással érem el a megvalósításukat. Változtatni az eddigi nézeteimen, és új lehetőségeket keresni. Fejlődni és tanulni, ahhoz, hogy elérjem a céljaimat. 

 

Ezért új kihívások reményében jelentkeztem egy biztosító állásajánlatára. Kellő elszántsággal léptem be a miskolci Allianz vaskapuján és lettem partner kapcsolattartó, amivel bejártam az országunkat. Amíg a szívem Budapestre húzott, ahol megismerkedtem a leendő férjemmel. 

 

Mikor azt hittem, hogy itt már biztosan az utam révbe ért, akkor életem egyik legnagyobb kihívásával találtam szemben m agam.

 

4 hosszú év fizikai és szellemi megpróbáltatásával azért, hogy nőből anyává válljak.  Mindeközben egy láthatatlan betegség is napfényre került az életemben, amelynek nyomait örökké cipelnem kell.

bottom of page