top of page

Nyomorultul érzem magam! Hogyan javíthatom meg?

Frissítve: 2022. okt. 26.

Az élet fáj, és néha elviselhetetlenül. Olykor mintha minden összeesküdött volna az ember lánya ellen, a körülmények, az időjárás, a hisztik és végül olyan, de olyan nyomorultúl egyedül tudja magát érezni. Kinek van kedve ilyenkor mosolyogni és ahogy a guruk mondják megélni a jelen csodáit? Na puff….De mit lehet ilyenkor tenni, hogy kicsit jobb legyen? Szívesen megjavítanád magad, mint egy ezermester a pirítós sütőt? Akkor itt a te ajándékod!  • Te is dolgozol már magadon és próbálod pozitívabban látni a napokat, de olykor ez nem sikerül, és jól jönne hozzá egy mankó?

  • Vannak olyan ballábas napok, amikor túl fáradt, túl szétesett vagy még egy apró mosolyhoz is, pedig belül igazán jól esne, de épp nincs kéznél semmi, amin lehetne mosolyogni?

  • Olykor előfordul, hogy úgy érezd, hogy az élet szívás, pedig nem is dohányzol?

  • Szoktad néha túlagyalni a dolgokat, belemélyedni a reménytelenség sártengerébe, vagy sokat aggódni a jövő miatt, pedig fejben tudod, hogy nem kellene?

  • Rágod a körmöd, fáj a derekad, görcsben a gyomrod és már úgy eleged van már mindenből, és jól jönne, ami kimozdít ebből az állapotból?Akkor állj meg, mert készítettem neked egy vidám játékot, ami segít, hogy boldogabbnak, mosolygósabbnak lásd a világot, mint amilyen.


Ez egy boldogság tábla, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra, vagy legalább megpróbálja a lehetetlen :)


Tehát ha te is kíváncsi vagy arra, hogyan érezhetnéd jobban magad, akkor remélem ez a táblázat a segítségedre lesz.


Nyugodtan játssz vele, lépkedj rajta, vedd elő később is, ha szükségét látod. Próbáld ki és mondd el, ha segített, vagy épp nem. :) Vagy küldd el barátaidnak, hogy ők is mosolyogjanak egy jót.
Van párod, férjed, életed szerelme? Akkor ez biztosan fog érdekelni. Szívből ajánlom neked a 7 párkapcsolat gyilkos szellemet.


Ellenőrizd időben, nehogy rombolni kezdjenek.
Tudod, hogyan tudnál úgy beszélgetni, hogy boldogan öregedjetek meg együtt? Akkor itt a lehetőség a kezedben. Kattints és jelentkezz még most a Mondd ki! online párkapcsolati kommunikációt fejlesztő tréningre.

98 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page