top of page

Hogyan tud segíteni a life coach?

Frissítve: 2022. nov. 29.

Egy 2015-ös cikk alapján kb. 800-1000 coach van ma Magyarországon. A covid óta azt tapasztalom, hogy ez már sokkal több. Ami nem jó, vagy rossz. Számomra azt jelenti, hogy megnőtt az igény a személyes vágyak, az életcélok, a belső elégedettség megélésére és az emberek tudatosabban kezdik élni az életüket. Már nem csak a testi egészség, hanem a lelki béke is felértékelődött.


Az előző blogban már olvashattál, hogy mi a szösz is az a coach. (Ha lemaradtál volna, akkor kattints ide.) Ebben a blogban azt szedem össze neked, hogy hogyan és miben tud pontosan támogatni téged egy life coach. Tapasztalom, hogy nehéz eligazodni ebben a színes világban. Ezért készítettem neked hozzá egy térképet, ami segíti az átláthatóságot.


Hiszem, hogy míg ha sokan is vagyunk a piacon és mégsem vagyunk egymás konkurenciái, mert egymást kiegészítve dolgozunk azért, hogy az emberek boldogabbak, tudatosabbak és magabiztosabbak legyenek akár a munkában, akár a magánéletben.


Nem véletlen, hogy itt vagy. Köszönöm, hogy itt vagy és olvasod a blogomat. Dolgozz akár a segítőszakmában, vagy csak érdekel a téma tudd, hogy örülök, hogy itt vagy. Bízom benne, hogy munkásságom neked is segítségedre lesz és egyszer személyesen is találkozhatunk.


Görgess lejjebb a térképre, amiből

  • megtudhatod, hogy ki a life coach.

  • megismerheted, hogy milyen előnyei vannak egy beszélgetésnek.

  • láthatod, hogy mit nyerhetsz egy a beszélgetéssel.

  • feltérképezheted, hogy mennyi féle coach terület létezik.

  • kaphatsz 8 támpontot, hogy jó döntést tudj hozni, ha egyszer szükséged lesz coachra.


Maradjunk kapcsolatban. Ha kérdésed van, akkor nyugodtan tedd fel és kattints.17 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page