top of page

Hogyan tud segíteni a life coach?

Frissítve: 2022. nov. 29.

Egy 2015-ös cikk alapján kb. 800-1000 coach van ma Magyarországon. A covid óta azt tapasztalom, hogy ez már sokkal több. Ami nem jó, vagy rossz. Számomra azt jelenti, hogy megnőtt az igény a személyes vágyak, az életcélok, a belső elégedettség megélésére és az emberek tudatosabban kezdik élni az életüket. Már nem csak a testi egészség, hanem a lelki béke is felértékelődött.


Az előző blogban már olvashattál, hogy mi a szösz is az a coach. (Ha lemaradtál volna, akkor kattints ide.) Ebben a blogban azt szedem össze neked, hogy hogyan és miben tud pontosan támogatni téged egy life coach. Tapasztalom, hogy nehéz eligazodni ebben a színes világban. Ezért készítettem neked hozzá egy térképet, ami segíti az átláthatóságot.


Hiszem, hogy míg ha sokan is vagyunk a piacon és mégsem vagyunk egymás konkurenciái, mert egymást kiegészítve dolgozunk azért, hogy az emberek boldogabbak, tudatosabbak és magabiztosabbak legyenek akár a munkában, akár a magánéletben.


Nem véletlen, hogy itt vagy. Köszönöm, hogy itt vagy és olvasod a blogomat. Dolgozz akár a segítőszakmában, vagy csak érdekel a téma tudd, hogy örülök, hogy itt vagy. Bízom benne, hogy munkásságom neked is segítségedre lesz és egyszer személyesen is találkozhatunk.


Görgess lejjebb a térképre, amiből

  • megtudhatod, hogy ki a life coach.

  • megismerheted, hogy milyen előnyei vannak egy beszélgetésnek.

  • láthatod, hogy mit nyerhetsz egy a beszélgetéssel.

  • feltérképezheted, hogy mennyi féle coach terület létezik.

  • kaphatsz 8 támpontot, hogy jó döntést tudj hozni, ha egyszer szükséged lesz coachra.


Maradjunk kapcsolatban. Ha kérdésed van, akkor nyugodtan tedd fel és kattints.12 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése