top of page

Én biztosan nem halogatok, mert tervezek! De a zúristen mi lesz az ebéd?

Frissítve: 2021. aug. 20.

Korán reggel van. Mindenki alszik, csak én és a gőzölgő kávém van ébren. Leülök a kényelmes szürke fotelomba. Megigazítom a hátam mögötti mustár sárga párnát és előveszem a Halogatásból Megvalósítás című munkafüzetet. Ha már megnyertem, legalább átlapozom. Valamit vissza kell írnom, legalább tudjam, hogy miről van benne szó.

Biztos vagyok benne, hogy ez NEM nekem szól. Én szeretem tudni, hogy mi lesz holnap, holnapután. Előre tudom a gyerekek melyik oviba, iskolába fognak menni. Még csak augusztus van, de már a karácsonyi ajándékok listáját is bepötyögtem a telómba.


Ülök és nézek ki a fejemből, aztán csak kinyitom és belelapozok. Ekkor rám tőr, hogy igen ezt a módszert már láttam, mégis megfog egy két szó. Kíváncsi lettem.


Előre lapoztam és elkezdtem olvasni, és innen valami egészen más történik.


"Nagyon tetszik az elsőtől az utolsó betűig. 😊 Ismertem korábbról ezt a módszert, viszont eléggé nagy homály fedte számomra a használatát. Abban maximális megvilágosodást nyertem, hogy nem vagyok az a nagy halogató típus. Szeretek tervezni szoktam is, mert ha nincs terv,akkor képes vagyok rosszul lenni. Nem fontos a nagyon pontos terv, csak nagyjából lássam, hogy milyen nap vár rám, utána már úgyis alakul.


Halogatásra visszatérve, ha pl.: aznap nem tudom, hogy mit főzzek, akkor ötletelés helyett, minden mással foglalkozok és közben az órát figyelve egyre frusztráltabb vagyok, hogy úristenmitfogunkebédelni???

Tuti gyerekkorból hoztam ezt, igen szegény körülmények között nőttem fel borzalmas nélkülözésben.


Összegezve, imádom a pdf-et!!!🥰❤

Annyira szuper megfogalmazásban, könnyen érthetően írtad meg, nekem sokat adott abban, hogy hogyan is osszam fel a feladataim. 😊 Köszönöm a lehetőséget és az elsőbbséget.


További szép szombatot kívánok"


Lachóné Gitye Tünde

Online vállalkozástámogató

Az idézet előtti történet pusztán kitaláció, viszont Tünde szavai valódi hús-vér mély üzenet, amelyet megengedett, hogy szó szerint osszak meg. Hálás vagyok Tündének, hogy megosztotta gondolatait és kipróbálta a gyakorlatot.


Próbáld ki te is a Halogatásból Megvalósítás című gyakorlati munkafüzetet, ami hozzásegít, hogy új nézőpontból lásd a feladataid sokaságát.Amire biztosan ne számíts a munkafüzettel kapcsolatban:

  • Nem kell csinálnod semmit, mert tudod én szeretem, ha van valami látható, hasznos eredményed is a végén.

  • Nem fogod a fiók mélyére tenni, mert ahogy belelapozol, beszippant és belemerülsz a gyakorlatba. Azonnal ráérzel a hangulatára és jó érzéssel tölt fel.

  • Nem fogja megmondani, hogy mit csinálj. Helyette segít, hogy jobban átgondold a teendőidet és lazábban vedd a sürgető határidőket.

  • Nem versenyló iramban fogsz haladni. Helyette a saját kényelmes tempódban, mert úgy állítottam össze, hogy legyen elég "énidőd", hogy feltöltődj a gyakorlat végére.


Amire biztosan számíthatsz:

  • Az a bizonyos AHA élményre, amikor érzed, hogy valami újat fedeztél fel önmagadban.

  • Feltöltődésre, hiszen adtál magadnak 30 percet, hogy csak magaddal foglalkozz.

  • Új szokásokra, amelyek lazábbá tesznek, ha sürget a határidő.

Ne maradj le róla. Kattints és töltsd le a munkafüzetet, legkésőbb 2021. augusztus 31-ig ingyenesen. A munkafüzet 2021. szeptember 01-től 5.990 Ft-os áron érhető el.Itt éred el a munkafüzetet.Maradjunk kapcsolatban!

  • Tetszett a munkafüzet? Oszd meg másokkal is! Mondd el véleményedet emailen az erika@hosnocoaching.hu email címen vagy a Facebook oldalamon a Vélemények fül alatt.  • Szeretnél első kézből értesülni hasznos önfejlesztő gyakorlatokról? Íratkozz fel hírlevelemre itt.


  • Nyomasztó időgazdálkodási problémád van, ami nem tűr halasztást? Meghívlak egy ingyenes 30 perces online konzultációra. Az időpont egyeztetéshez küldd el elérhetőségeidet az erika@hosnocoaching.hu email címemre.
Minden nő hősnő! Csak nem mindig érzi annak magát.
Dániel Erika

Hősnő Coach


Mobil: 06-30-820-2788

Email: erika@hosnocoaching.hu

66 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page