top of page

Hogyan lehetsz 5-ször magabiztosabb úgy a mindennapok mókuskerekében, hogy jusson rá idő is?

A NŐk ezrei küszködnek az önbizalomhiánnyal, és nap, mint nap küzdenek annak a negatív hatásaival. Pedig nem kell ennek így lennie. Benned is ott van a magabiztosság faktora, egy kicsivel több pedig könnyen begyakorolható.

Hogyan lehetsz magabiztosabb?

Elárulok egy titkot, egy mondattal sajnos nem fogok tudni csodát tenni. Bullshitek helyett inkább a csinálásban hiszek. Ezzel a gyakorlattal, amit neked készítettem magabiztosabban léphetsz túl az akadályokon.

Töltsd le az 5 lépéses gyakorlatot, ami 14 oldalon keresztül és bónusz gyakorlatokkal vezet, hogy kihozd magadból a saját magabiztosabb enerigáidat. 

A segédanyagban kitérünk a 

  1. Mi a világ legszebb modelljeinek titka?

  2. Mi az instant önbizalompor receptje?

  3. Mi az az önbizalom ördögi körére?

  4. Miért fontos az elismerés?

  5. Hogyan lehet a lelket gyönyörűen ápolni, hogy virágba boruljon?

  6. Mi a test rejtett önbizalom növelő ereje?

  7. Mi az AHA élmények bizonysága?

  8. Mi az ami képes bebetonozni az elért eredményeket?

  9. Miért fontos mindezt leírni?

Ez a feladat nem csodaszer, hanem egy önbizalom növelő gyakorlat 5 lépésben. Amihez elsődlegesen a TE varázslatos személyiséged szükséges. Plusz egy adag nyitottság és türelem. Hiszen, minden önismereti technika ezeken alapul. Légy nyitott önmagadra, és máris feltárul előtted egy új világ, ami a te belső világod.

Megéri belevágni, mert közelebb kerülhetsz önmagadhoz, a működésedhez és a te káprázatos lehetőségeidhez. Hiszen minden ember jó valamiben, de senki sem jó mindenben.

Mutatok neked egy utat, amivel elindulhatsz a saját magabiztosabb utadon. Adok neked a kezedbe több techinkát is, amivel előhozhatod magadból a saját Magabiztosabb Énedet!

Kattints a gombra és kérd az  5 lépéses magabiztosság növelő gyakorlatot!

multi-ethnic-group-women-with-empty-whiteboard_edited.jpg
bottom of page