Találj rá az online hangodra!

Az online marketingben megszerzett több, mint 7 év és több, mint 3.000 poszt gyakorlatát ötvözöm a coaching eszköztárával.

Célom, hogy elősegítsem a személyes üzenetek online térbe juttatását, és az online tér személyesebbé tételét.

Tudom, hogy egy nem online térben jártas vállalkozásnak, egy szívből lüktető személyes értékesítésnek mennyire nehéz leküzdeni a folyton változó online világ akadályait.

 

Tudom, hogy milyen megterhelő fizikai és lelki kihívást jelent a social media folyton változó trendjeinek a megfelelés, a posztolás stressze, a naprakész marketing tudás megszerzése és a motiváció fenntartása.

Hiszem, hogy minden vállalkozás értékének gyökere a mögötte lévő szívből, érzésekből, vágyakból és álmokból összegyúrt emberből fakad.

Tarts velem és találjunk rá együtt a személyes online hangodra!

Examining New Tablet

Hogyan tudlak támogatni?

Önismeret

Minden vállalkozás, munka mögött ember áll, akinek vágyai, álmai vannak. Segítelek, hogy értéket tudj teremteni a szenvedélyedből működtetett vállalkozásodban.

Marketing

Olyan marketing megközelítéssel, amely a te személyes márkádra, sikereidre, értékesítésedre, vállalkozásodra épül. 

Motiváció

Folyamatos, rendszeres mentorálással fenntartom a motivációdat, feltárom a megújulási lehetőségeidet, kiragadlak a mókuskerék szokásaiból és inspirállak új cselekedetekre.

Értékteremtés

Segítelek a profiton túli értékek megtalálásában. Támogatlak a pozitív kapcsolódási lehetőségek feltárásában, a vállalkozói lét belső és külső eredményeinek elismerésében és megélésében.

Egyediség

A coachingban használt aktív kérdések feltárják belőled jövő egyedi, kreatív  személyes online hangodat. A megszerzett rálátásoddal sikeresebbé, hatékonyabbá, boldogabbá tudod tenni az online jelenlétedet.

Tudatosság

A szívből jövő marketing stratégia a vállalkozásod egészére kihat. Feltárjuk a személyiségedből, kommunikációdból, álmaidból és céljaidból kihozható és vállalkozásodba beépíthető erősségeidet, lehetőségeket. 

opening-car-door-man-hand-opening-car-do

Mikor nem tudok segíteni?

  • Ha magányos farkas vagy és nincs szükséged inspiráló, ötletelő, feltöltő személyes kommunikációra.

  • Ha folyamatosan fenn tudod tartani hosszútávon is a motivációdat.

  • Ha a vállalkozásodra munkaként tekintesz, nem pedig szenvedélyes hivatásra.

  • Ha te már megtaláltad a marketing hangodat,  és nincs igényed az egyedi lehetőségek feltárására.

  • Ha nem hiszel az önismeretben rejlő potenciálban, és nincs szándékod feltárni a személyedből fakadó opciókat.

Online indukátor

a hősnő coaching másik oldala

2014 óta foglalkozom szinte  napi rendszerességgel az online tér megszemélyesítésén. 

 

2007-től az Allianz Biztosítónál dolgoztam külső értékesítési csatornán. Itt tanultam meg a személyes értékesítés különböző nézőpontjait. 2014-ben innovátorként az Allianz Biztosítónál létrehoztam az első külső csatornának szóló zárt Facebook csoportot, amely segítette a partnerek és a biztosító közötti kommunikációt.

 

Még ugyanebben az évben a férjemmel közös vállalkozásba kezdtünk és kutya-macska eledel importálásával kevesebb, mint 2 év alatt nyereséges webshopot üzemeltettünk. Ennek a cégnek 100%-ban én feleltem az online és offline marketing részéjért.

2016-ban megérkezett a kislányunk, így a webshopunk helyett az anyai teendők felé vettem az irányt. Közben több cég is megkeresett az oldalainak vezetésével, szövegírással és online marketing stratégiák kialakításával. Volt köztük egészségbiztosítás, agrárbiztosítás és coach is. Ezen munkáim során elmélyültem az online marketing vizeiben, tovább képeztem magam és megismertem a coach szakma segítő világát is. 

A hosszú évek alatt megszerzett tudásomat, tapasztalataimat, nőként, vállalkozóként, értékesítőként és coachként egyesítettem a Kreatív Szavakban. Célom, hogy megmutassam a fenntartható támogassalak, motiváljalak abban, hogy a vágyaidat, álmaidat kézzelfogható értékké formáljuk a vállalkozásodban.