top of page
Sky

Mi az a Hősnő Coaching?

A Hősnő Coaching egy praktikus segítő beszélgetés, aktív, vezetett kérdésekkel, a probléma feltárása és a minél gyorsabb megoldás kidolgozására. A konzultáció feltárja a szerethetőbb, boldogabb és mosolygósabb addig nem látott új lehetőségeket. Egy folyamat gyors, viszont rendkívül hatékony, mert mindössze 1-3 alkalom is elegendő a kézzelfogható különbségek megtapasztalatásához. 

Kisbabám születése után ismét munkába állok, hasznos lehet ez nekem?

Igen, az anyák többsége, az otthon töltött idő után elbizonytalanodik, fél, mert a gyermekek és az otthon körüli munka pénzben nem, vagy csak nehezen kifejezhető. Ez a nyomasztó érzés rányomja bélyegét a párjukkal, gyermekükkel való kommunikációra is, ami még fásulttá, elégedetlenné és feszültté teheti őket. Az anyák érzékeny lelkét ez megviseli, és egy negatív spirált indít el, ami az évek során egyre mélyebbre és mélyebbre képes gyűrűzni. Ebben tud segíteni egy aktív, vezetett beszélgetés, amely feltárja a negatív érzéseket és problémákat, majd azokból építkezve feltárja az új, pozitív, boldogabb lehetőségek útját, amivel az anyák önbizalma is növelhető. 

Tud abban segíteni, ha szeretnék a jelenleg toporgó állapoton változtatni, de elakadtam?

Igen, mert a konzultációs beszélgetések aktivizálóak, magabiztosssá tesznek és megszüntetik a toporgást. Már az első konzultáció során együtt cselekvésre ösztönző gyakorlatokat alakítunk ki a mindennapokra. A gyakorlatok személyre szabottak és néhány percet vesznek igénybe. Az örömtelibb folyamat fenntartásában pedig a konzultációk közötti házi feladatok vannak segítségre. 

Mindig is önbizalomhiányos voltam, azzal születtem, nekem is tud segíteni?

Igen, mert az önbizalom tanulható, fejleszthető és gyakorlással fenntartható bármilyen életterületen. Erről részletesebben itt olvashatsz. 

Most több év után van egy kis időm, hogy kívül helyezkedjek a hétköznapi történéseken, és átgondoljam, hogyan tovább. Ebben is tud segíteni?

Igen, mert mindig lesznek új kihívások, amelyekre egynyitott, szereteágazó kreatív elme a temérdek ötleteiben elveszhet. Ezért egy tudatosan felépített stratégia, amely tartaja a főfókuszt, képes mederben tartani az ágas-bogas gondolatokat.  

Néha úgy érzem, mintha be lennék zárva saját magamba. Rengeteget foglalkozom magmmal, mégsem jutok egyről a kettőre. Ebben is tud segíteni?

Igen, mert tudom, hogy jó úton haladsz, csak néha kell egy objekítv visszajelzés. A beszélgetések során 90%-ban az ügyfelek beszélnek, mégis elég 10%, hogy feltárjuk azokat a pontokat, amelyek már most is hozzájárulnak a boldogabb élet eléréséhez. Minden ember saját életének szakértője.

Rengeteget kiabálok a férjemmel, gyermekeimmel. Alap természetben kedves és empatikus vagyok, azonban ha egy tiggerpontot nyomogatnak, akkor olyan stílusban válaszolok, ami a másik félnek bántó.

Igen ezen is tudunk dolgozni, mert gyakran ennek a jelenségnek a hátterében a bizonytalanság, és az énidő hiánya áll. A konzultációk során akár egyedi akcióterveket is kidolgozhatunk, amelyek feltárják a minőségi idő beépítésének lehetőségeit és helyreállítja a női önbizalom szintjét. 

Elég nehéz örömmel kapni, elfogadni, és elhinni, hogy megérdemlem. Adni könnyebb. Ezen lehet változtatni?

Igen, őszintén állítom, hogy a segítő szakmákban dolgozó nők gyakran átélik ezt a helyzetet. Nekik fontos a lelki-fizikai szabaság megélése. Azonban a bőség áramlása mentális, lelki, szellemi szinten sokkal természetesebb, mint manterális szinten. A konzultációk során nagy hangsúlyt fektetünk az üzleti magabiztosság megerősítésére minden szinten.

Mivel kapsz többet?

Belőled is képes előhozni a saját, belső hősnődet, aki bátrabb, magabiztosabb és mosolygósabb: 

 • aki tud nemet mondani, hogy igent mondjon saját magára.

 • aki képes a legmegfeszítőbb stressz helyzetekben is megőrizni hidegvérét. 

 • aki bátrabb, és képes megvalósítani minden ötletét.

 • aki magabiztos, mert elég  jól ismeri önmaga határait. 

 • aki képes a kezébe venni az élete felett az irányítást.

 • akinek fontosak annyira a gyermekei, hogy szeretne jobb példával járni előttük.

 

A te sorsod is egy hősi történet, aminek te vagy a hősnője. Te is mint, minden hős bejársz egy utat. Ami 12 állomásból áll. Ez  a te hős útad.

A hősNŐK útja

Mikor nem tud neked segíteni?

 • Ha nem akarsz aktívan, gyakorlatokkal tenni önmagad jobbá tételéért.

 • Ha nem akarod előhozni önmagad rejtett kincseit.

 • Ha nem szívvel-lélekkel, szenvedéllyel csinálsz dolgokat.

 • Ha pszichiátriai kezelés alatt állsz.

 • Ha pszichológia, mentális és/vagy neurológiai problémával kapcsolatban gyógyszeres kezelés alatt állsz.

 • Ha diagnosztizált szenvedélybetegséged van (alkohol, drog, stb.).

bottom of page