love-yourself-happy-inspirational-concept_edited.jpg

Honnan tudod, hogy jól vagy szeretve?

Biztos neked is ismerős az a helyzet, mikor egész nap talpaltál, mégis összedobtál egy igazán finom vacsit, ő meg nem szólt egy szót sem?

Vagy, amikor egy borzalmas nap után, csak arra vágytál, hogy átöleljen, ő meg csak a telóját nyomkodta?

Vagy, amikor az első randi évfordulója volt, ő meg elfeljtkezett róla?

Nem vagy egyedül! De nincs is kenyértörő probléma köztetek. Ez csupán csak annyit jelent, hogy elcsúszott a kommunikációtok. Amit gyorsan orvosolhatsz.

Tehetsz érte, hogy jobb legyen. Hogyan?

Ha ismered, hogy hogyan érzed azt, hogy szeretve vagy, akkor innen már csak egy lépés, hogy elmondd neki. Ha ő is ismeri a tiédet és a sajátját, akkor jó úton jártok, hogy ne csak értsétek, hanem meg is értsétek egymást. Ismét úgy nézzetek egymásra, mint az első randin. Akár gyerekek mellett is.

Tanuld és tanítsd is meg a szeretetnyelvet. Kattints, töltsd ki az űrlapot és 24 órán belül az első hírlevéllel küldöm a komplex tesztet és elemzést a Honnan tudd, hogy szeretve vagy? munkafüzetben.
 

 

Már tudod, hogy mi a te szeretetnyelved?

Lehet, hogy már ismerős számodra az 5 szeretetnyelv (Gary Chapman), azonban biztosan nem ebben a formában. Ez a munkafüzet egy komplex önismereti teszt és elemzés egyben. Amiből jobban megismerheted önmagad rejtett oldalát is. 

Töltsd le a Honnan tudd, hogy szeretve vagy? munkafüzetet és nem csak a te személyes szeretetnyelvedet tudod meg, hanem azt is, hogy mi történik veled, ha nem kapod meg a szeretetnyelvednek megfelelő szeretetet.